
اهمیت داشتن وبسایت – جلسه سوم دوره دیجیتال مارکتینگ ( پارت اول )
در ادامه دوره دیجیتال مارکتینگ ، قصد داریم شما را با وبسایت ها آشنا کینم، و در این جلسه، یعنی جلسه سوم از این دوره آموزشی، به موضوع اهمیت داشتن وبسایت در دیجیتال مارکتینگ می پردازیم. بنابراین در این مقاله آموزشی همراه ما باشید.
اهمیت داشتن سایت در دیجیتال مارکتینگ چیست؟
همانطور که در جلسات پیش آموختید، روش های بازاریابی دیجیتال بسیاری در دیجیتال مارکتینگ وجود دارند، اما برای اینکه در دیجیتال مارکتینگ اصولی پیش برویم، باید یک وبسایت مناسب داشته باشیم.
وبسایت ها انواع مختلفی دارند که در هر حالت می توانند در دیجیتال مارکیتنگ مفید باشند. بنابراین برای درک بهتر از اهمیت داشتن وبسایت، ما داشتن یک وبسایت متناسب با کسب و کار شما را پیشنهاد می کنیم.
انواع وبسایت ها:
- سایت شرکتی
- سایت شخصی
- سایت املاک
- سایت آموزشی
- سایت دایرکتوری
- سایت دانلودی
- سایت نویسندگی
همانطور که مشاهده کردید، وبسایت ها انواع مختلفی دارند و شیوه طراحی آن ها نیز تقریبا مشابه است، اما در موارد کمی متفاوت می باشد.
چگونه نوع وبسایت مورد نیاز را تشخیص دهیم؟
برای درک بهتر از اهمیت داشتن وبسایت، در ادامه توضیحات بیشتر را برای شما آورده ایم:
اگر شما صرفا قصد یادگیری دیجیتال مارکتینگ را دارید، و قصد دارید که پروژه های مختلف را انجام دهید، باید وبسایتی طراحی کنید که در همه زمینه ها مناسب باشد.
با توجه به نکات بالا، وبسایتی برای شما مناسب است که در همه زمینه ها مرتبط باشد. یعنی صرفا به یک بخش یا زمنیه خاص اشاره نکند.
برای مثال شما می توانید یک وبسایت خبری ایجاد کنید و در زمینه های مختلف بر روی سئو آن کار کنید. سپس آن وبسایت را به قدری ارتقاء دهید که در تمامی پروژه های دیجیتال مراکتینگ خود بتوانید از آن استفاده کنید و پروژه خود را موفق کنید.
اما اگر شما شخصی هستید که هدف خود را از یادگیری دیجیتال مارکتینگ، پیشرفت کسب و کار خود قرار داده اید، کار آسان تری در پیش دارید. شما می توانید یک وبسایت مرتبط با کسب و کار خود ایجاد کنید تا بتوانید در دیجیتال مراکتینگ موفق شوید.
برای مثال، اگر شما در زمینه صادرات یا واردات فعالیت دارید، کافی است که مهارت دیجیتال مارکتینگ را فرا بگیرید، و سپس با کمک وبسایت شرکتی خود، خدمات خود را به صورت گسترده معرفی کنید. با این روش می توانید شرکت خود را چندین برابر مشهور کنید.
امیدواریم تا به الان از اهمیت داشتن وبسایت آگاه شده باشید. در ادامه ویدئو های دوره دیجیتال مارکتینگ، به آموزش طراحی وبسایت می پردازیم.
شیوه های طراحی سایت – جلسه سوم دوره دیجیتال مارکتینگ ( پارت دوم )
در ادامه دوره دیجیتال مارکتینگ و جلسه سوم از آموزش متنی این دوره آموزشی، به بررسی شیوه های طراحی سایت می پردازیم. این مقاله، پارت دوم از جلسه سوم محسوب می شود و بسیار مهم است.
چه روش های برای طراحی سایت موجود است؟
همانطور که می دانید در دوره دیجیتال مارکتینگ قصد داریم طراحی سایت را با وردپرس به آموزش دهیم. اما در ادامه این مقاله قصد داریم شیوه های طراحی سایت را به شما معرفی کنیم. بنابراین همراه ما باشید.
طراحی سایت یک روش کلی و اصلی دارد و جز با کدنویسی امکان پذیر نیست. اما چگونه است که افراد مختلف طراحی سایت را بدون کدنویسی و روش های متفاوت انجام می دهند.
اگر روش های طراحی سایت را به دو صورت کلی دسته بندی کنیم در زیر آن ها را مشاهده می کنید:
- طراحی سایت بدون کدنویسی
- طراحی سایت با کدنویسی
طراحی سایت بدون کدنویسی توسط افرادی صورت می گیرند که به کدنویسی مسلط هستند. این افراد توسط برنامه نویسی وبسایت، فضایی ایجاد می کنند که افرادی که به کدنویسی مسلط نیستند می توانند طراحی سایت خود را انجام دهند.
سیستم های مدیریت محتوا ، از جمله امکاناتی هستند که کاربران عادی می توانند وبسایت ها یا وبلاگ های خود را ایجاد کنند. بنابراین در مقاله شیوه های طراحی سایت شما می توانید به روش های طراحی سایت آشنا شوید.
وردپرس، جوملا و… از جمله سیستم های مدیریت محتوا وردپرس هستند که توسط برنامه نویسان حرفه ای ایجاد شده اند تا افراد مختلف بتوانند با خیال راحت وبسایت خود را ایجاد کنند.
اما سیستم های ایجاد وبلاگ رایگان نیز وجود دارند. مانند بلاگفا، بیان، بلاگ اسکای و پارسی بلاگ که امکان ایجاد وبلاگ رایگان را به شما می دهد.
از دیگر روش های طراحی سایت، کدنویسی است که توسط زبان های برنامه نویسی زیر انجام می گیرد:
- html
- css
- php
- python
- و….
امیداوریم که مقاله فوق در زمینه شیوه های طراحی سایت برای شما مفید بوده باشد. برای یادگیری بیشتر در این زمینه به ویدئو های دوره دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید.